10 Temmuz 2015 Cuma

En iyi Komedi Filmleri Sizce Hangileri? Karar Vermek Zor Olsa Gerek



Vince Vaughn ve Owen Wilson’ un başrol olduğu Genç Çıraklar filmi 12 Temmuz 2013 tarihinde vizyona girmiştir. IMDb tarafından 10 üzerinden 6,4 oy almıştır. Komedi türündeki film içerisinde önemli mesajları da barındırıyor. En iyi komedi filmleri Türkçe dublaj full hd olarak sizler de fullhdfilmizleyen.com adresinde izle yebileceksiniz.

The Internship’ in komedi filmi olmasının yanında verdiği mesajlarla kişisel gelişim türünde bir film de sayılabilir. Şirketin departmanında çalışan iki gencin işten kovulmasının ardından yüksek hedeflerini gerçekleştirme çabaları ve bu esnada başlarına gelenler son derece ilgi çekiyor. Yalnızca üstün zekâlıların alındığı Google’ a girmeye çalışan gençlerin maceraları ve çabaları son derece mükemmel.

Çoğu gence örnek olabilecek bu çıraklar seyircilerin takdirini kazanıyor ve ayrıca herkesi güldürmekten de getri kalmıyor. Genç Çıraklar herkesin izleyebileceği başarılı filmler arasına girmiş durumda. Amerikan sineması komedi espirileri üzerine ülkemizde pek ilgi görmese de full hd kalitede komedi filmleri izlemek gerçekten ço hoş oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder