14 Ekim 2015 Çarşamba

Alacakaranlık 2 izle Türkçe Dublaj Full HD

            25 Haziran 2010 da çıkan Chris Weitz’in yönettiği Alacakaranlık 2 romantik, fantastik ve macera konulu bir filmdir. Filmin başrolünde Kristen Stewart ve Robert Pattinson gibi ünlülerin bulunduğu film çoğu kişi tarafından izlenmektedir.

            Dünyalar güzeli Bella Swan ve yakılışlı Edward Cullen’ın romantik macerasının ikinci filminde aradaki engeller aşılıyor ve Bella vampir Edward’a olan aşkına karşılık vermek için kaderle yüzleşiyor. Doğaüstü olayların içine girdikçe daha da tehlike de olan Bellayı korumak için Edward’ın tek seçeneği onu terk etmektir. Bunun üzerine paramparça olan Bella zaman ilerlerken fark eder ki kendisini her ne kadar belaya soktuysa o kadar Edward’a yaklaşmaktadır.

            Çocukluk arkadaşı ve gizemli Quileute kabilesinin üyesi olan arkadaşı Jacob Black'in de yardımıyla eski bir motosikleti tamir eder. Bu durum onu biraz kendine getirmiştir. Jacob ile ne kadar mesafeli olursa olsun içten içe bir yakınlıkları vardır. Bella kırlık bir alanda gezerken bir anda ölümcül bir tehlikenin içine düşer ve onu kurtaran kurtlar olur. Zamanla Bella Quileute kabilesinin sırlarını öğrenir ve Edward'ın onu neden terk ettiğini de öğrenmiştir.

            Bunula birlikte aşkıyla buluşmasını engelleyen ölümcül gerçeklerle de yüzleşecektir. Birçok kitle tarafından beğenilen Alacakaranlık 2 keyifli zaman geçirmek isteyenlerin izlemesi gereken türden bir filmdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder