2 Nisan 2018 Pazartesi

AKSIYON FILMLERI HANGI KESIME HİTAP EDER?

 Aksiyon Filmleri izle
Bir çok insanın film anlayışı farklıdır. Bazıları aşk filmlerini bazıları gerilim filmlerini bazıları da aksiyon filmlerini sever. Zevkler görecelidir ve bu yüzden kimse yadırganamaz , sorgulanamaz. Veya da aynı tür filmi izlemek için baskı da bulunulamaz. Herkes özgürce istediği filmi izleyebilir ve duyguyu tadabilir.
        Her film türü farklı kesimlere hitap eder. Mesela aksiyon filmleri aşk filmi seven bir insana hitapta bulunmaz. Çünkü o kişi filmin içerisinde duygu arar. Aşırı duygu içermeyen bir film kişiyi sıkar. İzlemek istemez. Bu yüzden aksiyon filmleri heyecanı seven, adrenalin patlaması yaşayan, riskleri göz önüne alabilen kesime hitap eder. Filmin içerisindeki karakterde kendisini görerek daha çok izleme heyecanı uyanır kişide. İzlediği filmden zevk alarak izler. Sıkılmadan usanmadan . Hatta hızını kontrol edemez ve bir aksiyon filmi daha izlemeye başlar.  Ona göre de aşk filmi sıkıcıdır. Anlam ifade etmez aşırı duygusallık.  Uykusu gelir aksiyona alıştığı için. Heyecanlanacak sahneler bekler durur. Ama o sahne film bitene kadar gelmez. Ne izlediğinin farkında olmaz. Ne izledim ben acaba diye kendini sorgular.
        Başta dediğimiz gibi de her insanın bünyesi ayni değildir ve zevkler farklılık gösterir. Bu yüzden herkes kendisine hitap eden filmi izlemelidir ki izlediği filmden zevk alabilsin. Heyecanı, korkuyu, aşk duygusunu tadabilsin. Böylece filmi izlediğine değsin.

Sizlere Aksiyon filmlerinden bir örnek olarak Avcının intikamı film fragmanını ekledik iyi seyirler.




Aksiyon Filmleri izle : https://www.dikkatfilmizle.com/tur/aksiyon-film-izle/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder