4 Nisan 2018 Çarşamba

Korku filmleri hakkında

Herkesin film anlayışı farklıdır. Birisi komedi severken diğeri korku filmleri sevebilir. Ama kimse istemediği bir türde film izletilmeye zorlanamaz. Korku filmleri izleyen kişiler bazılarının gerçekten çok korkunç bazılarının ise hiç korkunç olmadığını söylerler. Etkisi altında kalıyor musunuz diye sorduğumuzda belli başlı noktalarda cevabını alıyoruz. Ama izlemekten vazgeçmediklerine değiniyorlar.
Korku filmleri kişiler kabul etse de etmese de belli bir oranda etkisi altına almaktadır. Gece tek başına izleyen bir seyirci korktuğu için olduğu yerden kıpırdayamaz duruma gelebilir. Veya da ne kadar gündüzleri korkmasa da karanlık çöktüğünde aklına izlediği korku filminin sahneleri gelir ve içini bir korku sarar. Evinde rahat rahat dolaşabiliyor iken tuvalet ihtiyacını karşılamaya giderken bile tereddütle gider. Her ne kadar izleyiciler bunu inkar etseler bile en azından içlerini korku kapladıkları gerçeğini değiştirtemezler. Bazen o kadar etkilenen kesim olabiliyor ki haftalarca günlerce travma yaşayabiliyorlar. Önemli olan bunu erken fark edebilmekte ve önlemini alarak daha izlememektir.
Korku filmi iste sadece denilerek hafife alınmayacak bir durum değildir bazen korkular. Zirve de bırakılabilir ve üstüne gitme amacı gütmeden. Hepimizin belli başlı korkuları olabilir ama bilmediğimiz korkuları da korku filmleriyle gün yüzüne çıkarma gereksinimimiz yoktur. Korku filmlerinin etkisinde kalma süreniz çok fazlaysa ve gerçekten sizi olumsuz etkiliyor ise korku filmi izlemeyi bırakmalısınız.
olum-gunun-kutlu-olsun-1506147812-153x220Korku Filmi önerimiz : Ölüm Günün Kutlu olsun Türkçe Dublaj film fragmanını izleyebilirsiniz. Filmin tamamını Dikkatfilmizle.com adresinden izlemeniz mümkün. iyi seyirler. Korku filmleri izlemeyi seviyorsanız bu siteden muhteşem korku filmleri bulmanız mümkün. Sizlerde hergün yeni eklenen korku filmlerini izlemek için adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Hepinize iyi seyirler dileriz.


Korku Filmleri izle : http://www.dikkatfilmizle.com/tur/korku-film-izle/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder